Szálláshely címe: Season vendégház 8360 Keszthely, Goldmark Károly utca 6.

Rólunk

Example Of About Us Page

Családi vállalkozásként több, mint 30 éve foglalkozunk Keszthelyen szálláskiadással. Sok éves tapasztalatainkat felhasználva bízunk abban, hogy  a Season vendégház  a hozzánk érkező vendégeink számára nemcsak egy szállás, hanem rendszeresen visszatérő vendégeket fogadó nyaraló hely is lehet. 
A mai kor igényeihez és elvárásaihoz ár-érték arányban is igazodó szállás kialakítása volt az elsődleges célunk. Az igényesre hangolt környezet, a tágas és egyedi, stílusos kialakítás otthonos hangulatú, de mégis nyaralós élményt kínálhat azoknak is, akik csak “átutaznak” és egy éjszakára keresnek szállást (Sleep & Go).

Vendégházunk minden üdülni vágyó vendégünk számára – komfortfokozattól függően – megfizethető áron  kínál szállást Keszthely frekventált részén, a belvárosához közel.
Szálláshelyünk két szinten, összesen 6 szobában kényelmesen 16-18 fő* számára biztosít férőhelyet. 

Mindkét szinten tágas nappali, étkező, jól felszerelt konyha (főzési, ételmelegítési lehetőséggel), valamint étkezésre, szabadidős tevékenységhez is alkalmas teraszok, erkélyek és mediterrán hangulatot idéző egzóták várják vendégeinket.

Igyekszünk minden téren a hozzánk érkezők kényelmét szolgálni: a szobákban ingyen Wifi-s Internet, 89 csatornás kábeltévé áll a vendégek rendelkezésére. 
Az udvarban max. 2-4 gépkocsi részére kínálunk díjmentesen igénybe vehető zárt parkolási lehetőséget, automata kapu és beléptető a kényelmes ki-be járáshoz.

A Season vendégház könnyen megközelíthető szállás Keszthely északi elkerülő útvonalától, néhány perc sétára a Festetics kastélytól és alig 15-20 perc sétára a városközponttól. A közvetlen közelben élelmiszerboltok (LIDL, CBA, Penny, Aldi,), benzinkút, kocsimosó (300m) helyi és távolsági buszmegálló (100-250m) található.

Elkötelezettek vagyunk vendégházunk folyamatos fejlesztésének és innovációjának tekintetében is. Így minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadunk, amellyel hozzájárulhatunk  vendégeink kényelméhez, és a minőségi üdülésükhöz.

Szálláshelyre történő szállítás (transzfer szolgáltatás) a vasútállomásról, buszpályaudvarról, repülőtérről megegyezés szerint kérhető.

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük! Szeretettel várjuk vendégházunkba, kérje egyedi ajánlatunkat!

Üdvözlettel: Cseh Róbert

/tulajdonos/